Més de 50 persones i 5 taules de debat a la jornada participativa de diagnòstic

,

Al final de la jornada, els dinamitzadors de cada taula van presentar al plenari les idees principals que havien sorgit

El passat dissabte 27 es va celebrar la jornada participativa orientada al diagnòstic de la cultura a la ciutat de Lleida.

El diagnòstic participatiu complementa el diagnòstic realitzat a partir d’informació i dades dels diferents àmbits de la cultura. La jornada ha servit per enriquir a partir de visions i mirades el mapa de dades sobre la cultura a Lleida.

En total, hi van participar una cinquantena de persones, repartides en les 5 taules de treball proposades: creació, cultura popular, indústria, patrimoni i arts en viu. A cada taula hi havia la figura de dinamitzadors, encarregats de moderar, i de relators, encarregats de recollir tot el que sortia.

La mateixa jornada ja va servir per marcar una gran línia del desenvolupament de l’estratègia: el pla de cultura ha de ser capaç de pensar més enllà de les necessitats del dia a dia i marcar grans línies a partir de les quals la cultura faci una contribució pròpia al desenvolupament de la ciutat. Si bé pensar en l’aportació de la cultura a la ciutat requereix solucionar les necessitats del dia a dia, el component estratègic del pla prové de la seva mirada global i a llarg termini.

Fins al 10 de febrer es pot participar als qüestionaris online, que juntament amb el buidatge de les mirades recollides a la jornada participativa ajudaran a tancar el diagnòstic i obrir la fase d’estratègia.

Què n’han dit els mitjans?

La Mañana – 28 gener 2018

Segre – 28 gener 2018

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *