L’elaboració del Pla encara la recta final

,

Després de les jornades participatives de diagnòstic i el posterior retorn, l’elaboració del Pla ha continuat endavant amb una intensa ronda de recollida d’informació.

En aquest temps s’han realitzat entrevistes a informants claus del sector que han aportat la seva mirada qualitativa sobre els reptes i les potencialitats de la cultura a Lleida. A més, s’han realitzat sessions de treball amb els tècnics de cultura de la Paeria. Els tècnics també són una peça important del sector per detectar necessitats i orientar el pla. Finalment, en data 3 de juliol s’ha realitzat una trobada amb el Grup Promotor per tal de compartir la mirada estratègica sobre la cultura a Lleida amb ells.

Així com la jornada participativa de diagnòstic marcava el tancament d’aquesta fase, les darreres trobades marquen l’inici del final de la fase d’estratègia, que també ha de contemplar els mecanismes d’implementació i seguiment.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *