Presentació pública del pla

, ,

El passat 19 de juliol es va presentar en públic el Pla Estratègic de Cultura de la ciutat de Lleida.

El Pla serà la guia del desenvolupament de la cultura a Lleida i contribuirà als objectius de ciutat. És un pla elaborat amb la veu de la ciutadania, del sector professional i de les entitats: una participació que s’ha vehiculat a través de qüestionaris, entrevistes, sessions de treball i una jornada participativa oberta.

El pla situa l’espai de centralitat de la cultura i aposta per convertir-la en una eina de promoció de la igualtat. L’estratègia es desenvolupa en eixos estructurants i eixos operatius, que donen resposta al caràcter ampli de les accions que s’han de portar a terme per fer reals els objectius estratègics.

A més a més, també proporciona la guia per al seguiment i la implementació del pla.

Properament la presentació i el document sencer estaran disponibles en aquesta pàgina web.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *