El valor de la cultura en les nostres experiències i creixement personal, així com la contribució en termes d’educació, treball o salut que fa a la ciutat, és sovint invisible.

Si bé tot això pot passar de forma desapercebuda, tots contribuïm i tots ens beneficiem de l’activitat cultural, i és important remarcar-ho: quan ens organitzem amb les entitats, quan assistim als equipaments culturals, quan ens apuntem a un taller en qualsevol disciplina (música, teatre, pintura, manualitats, …), quan gaudim d’un espectacle professional, quan sortim al carrer per celebrar festes populars, quan visitem exposicions, quan llegim o anem al cinema, quan descobrim i expliquem un racó de la ciutat, …

La cultura no és un món llunyà, ni tan sols és un altre món. És un fet quotidià, proper, i per la importància que té volem decidir sobre el desenvolupament de la cultura a la nostra ciutat. Invisible o desapercebuda, forma part del nostre dia a dia i està a les nostres mans.

Per això, us animem especialment a dir la vostra responent el petit qüestionari que hem preparat, però també a seguir el procés, a preguntar, a interessar-vos i a parlar amb els vostres amics i familiars sobre el desenvolupament d’aquest projecte i de la cultura a Lleida.